Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 8.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Duke përdorur bashkësitë e ushtrimit 1, gjeni bashkësitë:

  1. PTP\cap T
  2. STS\cap T
  3. PSP\cap S
  4. PSP\cup S