Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 8.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Renditni elementet e bashkësive të mëposhtme.

  1. A: 10 numrat e parë të plotë pozitivë
  2. B: numrat njëshifrorë tek
  3. C: numrat njëshifrorë të thjeshtë
  4. D: numrat njëshifrorë që janë katrorë të plotë