Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 8.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Disa nxënës dhanë provim në letërsi dhe në matematikë. 85% e nxënësve kaluan në provimin e letërsisë dhe 75% në provimin e matematikës. Cili është maksimumi dhe minimumi i përqindjeve të nxënësve që nuk kaluan asnjë provim?