Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 8.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Jepet A×B=A \times B= {(1,1)(1, 1), (1,2)(1, 2), (1,3)(1, 3), (1,4)(1, 4), (2,1)(2, 1), (2,2)(2, 2), (2,3)(2, 3), (2,4)(2, 4)}. Gjeni ABA\cap B.