Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 12

Zgjidhja e ushtrimit 12 të mësimit 8.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në një grup prej 20 nxënësish, 7 pinë çaj, por jo kafe, ndërsa 16 pinë çaj. Të tjerët pinë kafe. Sa nxënës pinë kafe, por jo çaj?