Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 14

Zgjidhja e ushtrimit 14 të mësimit 8.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në një klasë me 24 nxënës, secili luan ose volejboll, ose basketboll. 15 prej tyre luajnë volejboll, ndërsa 7 i luajnë të dy sportet. Sa nxënës luajnë vetëm basketboll?