Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 8.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni numrat racionalë katrori i të cilëve është:

  1. 3636
  2. 19\dfrac{1}{9}
  3. 449\dfrac{4}{49}
  4. 0.010.01
  5. 0.00040.0004