Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në relacionet e mëposhtme dalloni ato që janë të vërteta (V) dhe ato që janë të gabuara (G).

  1. 44\isin ]4,5[]4, 5[
  2. 66\isin [6,7[[6, 7[
  3. 2-2\isin ]5,3[]-5, -3[
  4. 3]5,2[-3\isin ]-5, -2[
  5. 0[3,0[0\isin [-3, 0[