Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. A mund të themi që bashkësia {2,7}\lbrace2, 7\rbrace ka vetëm dy elemente? Argumentoni përgjigjen tuaj.
  2. A mund të themi që bashkësia [2,7][2, 7] ka vetëm dy elemente? Argumentoni përgjigjen tuaj.