Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 12

Zgjidhja e ushtrimit 12 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Jepen bashkësitë A={2,4,6,...,20}A=\lbrace2, 4, 6, ..., 20\rbrace dhe B={xNB=\lbrace x\isin N | 15<x20}15\lt x\leq20\rbrace. Gjeni ABA\cap B dhe ABA\cup B.