Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 18

Zgjidhja e ushtrimit 18 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Klasa ka 40 nxënës nga të cilët 60% dinë të kërcejnë dhe 80% dinë të këndojnë. Sa nxënës dinë edhe të kërcejnë edhe të këndojnë?