Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 19

Zgjidhja e ushtrimit 19 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në një qytet 40% e njerëzve kanë makinë, 25% kanë motoçikletë, 10% kanë makinë dhe motoçikletë. Sa përqind e njerëzve nuk kanë as makinë e as motoçikletë?