Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Bashkësitë e mëposhtme paraqitni me anën e ndryshores.

  1. [1,4][-1, 4]
  2. ]0,5[]0, 5[
  3. ]4,7]]4, 7]
  4. ],1]]-\infin, 1]
  5. ]2,5[]-2, 5[
  6. ]3,+[]-3, +\infin[
  7. ]5,1[]-5, -1[