Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 8.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Jepen Bashkësitë A=[2,6]A=[2, 6], B=[4,10]B=[4, 10] dhe C=[3,8]C=[3, 8]. Gjeni ABCA\cap B\cap C.