Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit Përsëritje 1 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruajeni secilin nga numrat e mëposhtëm si prodhim faktorësh të thjeshtë. Kur është e përshtatshme, përdorni fuqitë.

  1. 105
  2. 37
  3. 300
  4. 126