Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Përsëritje 4 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në tabelën e mëposhtme, jepen të dhënat për pagat në një kompani.

  1. Cila është klasa modale?
  2. Në cilën klasë gjendet mesorja?
  3. Gjeni me përafrim pagën mesatare.