Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Përsëritje 5 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani në trajtë fuqie numrat.

  1. 0.10.\overline{1}
  2. 157\dfrac{1}{5^7}
  3. 123\sqrt[3]{12}
  4. 182\dfrac{1}{\sqrt[2]{8}}