Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit Përsëritje 5 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani numrat e mëposhtëm si numra të zakonshëm.

  1. 2.18 ×\times 109
  2. 3.1 ×\times 105
  3. 5 ×\times 10-7
  4. 9.92 ×\times 10-5