Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit Përsëritje 5 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani përafrimet e mëposhtme në shkrimin standard.

  1. Popullsia e Bashkimit Evropian në vitin 2015: 508 milionë
  2. Largesa mesatare Tokë-Diell: 149600000 km
  3. Gjerësia e një transistori: 0.000002 mm
  4. 30 g në kg