Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit Përsëritje 6 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Përdorni grafikun e mëposhtëm shpejtësi-kohë për të gjetur:

  1. Nxitimin gjatë 3 sekondave të para.
  2. Nxitimin gjatë sekondës së fundit.
  3. Largesën e përgjithshme të udhëtimit.