Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Përsëritje 7 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Për kuboidin e treguar në figurë:

a) Llogaritni gjatësitë e mëposhtme.

  1. EGEG
  2. ECEC

b) Llogaritni këndet e mëposhtme.

  1. FEG\angle FEG
  2. HDF\angle HDF