Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Vlerësim 6 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Çiftoni grafikët i-iv me ekuacionet e tyre.

  1. y=1xy=\dfrac{1}{x}
  2. y=3xy=3^x
  3. y=3xy=\dfrac{3}{x}
  4. y=x(x2)(x+3)y=x(x-2)(x+3)