Kopertina e librit Matematika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 7.2 në librin Matematika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë Jack Barraclough, Christ Baston, Ian Bettison, Sharon Bolger, Ian Boote, Judith Chadwick, Ian Jacques, Catherine Murphy, Su Nicholson, Naomi Norman, Diane Oliver, Katherine Pate, Jenny Roach, Peter Sherran dhe Robert Ward-Penny.

Pyetja

Kthe:

  1. 250250 mm2 në cm2
  2. 5.25.2 m2 në cm2
  3. 70007000 cm2 në m2
  4. 3.43.4 cm2 në mm2
  5. 8.858.85 m2 në cm2
  6. 12461246 mm2 në cm2
  7. 0.370.37 m2 në mm2
  8. 28000002800000 mm2 në m2