Kopertina e librit Matematika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 7.3 në librin Matematika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë Jack Barraclough, Christ Baston, Ian Bettison, Sharon Bolger, Ian Boote, Judith Chadwick, Ian Jacques, Catherine Murphy, Su Nicholson, Naomi Norman, Diane Oliver, Katherine Pate, Jenny Roach, Peter Sherran dhe Robert Ward-Penny.

Pyetja

Kthe:

  1. 4.54.5 m3 në cm3
  2. 5252 cm3 në mm3
  3. 95000009500000 cm3 në m3
  4. 34213421 mm3 në cm3
  5. 52005200 cm3 në litra
  6. 0.70.7 litra në cm3
  7. 175175 ml në cm3
  8. 33 m3 në litra.