Kopertina e librit Matematika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Test 5 në librin Matematika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë Jack Barraclough, Christ Baston, Ian Bettison, Sharon Bolger, Ian Boote, Judith Chadwick, Ian Jacques, Catherine Murphy, Su Nicholson, Naomi Norman, Diane Oliver, Katherine Pate, Jenny Roach, Peter Sherran dhe Robert Ward-Penny.

Pyetja

ABCDEFGHIABCDEFGHI është një nëntëkëndësh i rregullt.

  1. Cila është shuma e këndeve të brendshme të tij?
  2. Gjej këndin HIJHIJ.

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.