Kopertina e librit Matematika 10-11: Pjesa e Parë

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Thello njohuritë 5 në librin Matematika 10-11: Pjesa e Parë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë Jack Barraclough, Christ Baston, Ian Bettison, Sharon Bolger, Ian Boote, Judith Chadwick, Ian Jacques, Catherine Murphy, Su Nicholson, Naomi Norman, Diane Oliver, Katherine Pate, Jenny Roach, Peter Sherran dhe Robert Ward-Penny.

Pyetja

Një drejtkëndësh BCEFBCEF ndërtohet brenda një gjashtëkëndëshi të rregullt ABCDEFABCDEF. Gjej masën e këndit DECDEC.

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.