Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.1B në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

Përdorni një metodë të përshtatshme vërtetimi për të treguar nëse fjalia e mëposhtme është e vërtetë apo e gabuar.

"Çdo numër tek ndërmjet 90 dhe 100 është ose numër i thjeshtë ose prodhim vetëm i dy numrave të thjeshtë."