Kopertina e librit Matematika 12

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 5.1A në librin Matematika 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Brian Jefferson, David Bowles, Eddie Mullan, Garry Wiseman, John Rayneau, Katie Wood, Mike Heylings, Paul Williams dhe Rob Wagner.

Pyetja

Shkruani log40\log40 me anë të log5\log5. Në qoftë se log5=0.69897000\log5=0.69897000... gjeni vlerën e log40\log40 deri në gjashtë shifra pas presjes dhjetore.