Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 3.2 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Figurat e mëposhtme nuk janē ndërtuar me saktësi. Për këndet e shënuara me shkronja gjeni masat dhe shpjegoni si vepruat.