Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 3.2 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Drejtëzat (d1)(d_1) dhe (d2)(d_2) janë paralele. Gjeni masën e të gjitha këndeve në gradë.