Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit 3.6 - 3.7 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Gjeni vlerën e xx-it. Gjej masën e këndeve të paralelogramit dhe të rombit. Cila është natyra e trekëndëshit ACDACD në rombin ABCDABCD.