Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 14

Zgjidhja e ushtrimit 14 të mësimit 3.6 - 3.7 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Gjeni masën e këndeve të balonës dhe të trapezit.