Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.9 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Trekëndëshat ABCABC dhe PQRPQR janë të barabartë. Gjeni masat e këndeve të shënuara me shkronja.