Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 3.9 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Gjeni masat e këndeve të shënuara me pp dhe qq. Sqaroni përgjigjen tuaj.