Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 4.2 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Shuma e këtyre thyesave është 11 dhe për të shkruar theysat janë përdorur numrat 1,2,41,2,4 dhe 88. Gjeni thyesa të tjera që plotësojnë këtë kusht.