Kopertina e librit Matematika 8

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit 4.3 në librin Matematika 8 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni këto barazime.