Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 3.6 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Ngrini në katror dhe kryeni thjeshtimet:

  1. (x+3)2(x+3)^2
  2. (x+1)2(x+1)^2
  3. (x+7)2(x+7)^2
  4. (x+2)2(x+2)^2
  5. (x+9)2(x+9)^2
  6. (x+5)2(x+5)^2