Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.7 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Shkruani dhe thjeshtoni shprehjen që jep syprinën e përgjithshme të këtij kuboidi.