Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 6.2 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Altini do të plotësojë barazimin që i ka dhënë mësuesi i tij, duke vendosur një veprim dhe një numër.

245245 \square ?=2.45?=2.45

Shkruani një mënyrë se si mund ta plotësojë Altini barazimin. Shkruani të gjitha mënyrat e mundshme se si mund të përftohet barazimi.