Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit Vetëvlerësim për kreun 3 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Gjeni vlerën e shprehjes: 7x3y7x-3y për x=2x=2 dhe y=(4)y=(-4)