Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit Vetëvlerësim për kreun 3 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Shumëzoni binomet dhe silleni shprehjen në trajtën më të thjeshtë: (x+8)(x5)(x+8)(x-5).