Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 10B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni vlerat e aa dhe bb.