Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 10E në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Llogaritni këndet e brendshme dhe të jashtme të një 36-këndëshi të rregullt.