Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 37

Zgjidhja e ushtrimit 37 të mësimit Përsëritje B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni dendësinë e një metali me masë 483 gr dhe vëllim 35 cm3.