Kopertina e librit TIK 11

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.1 në librin TIK 11 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Ku dallohet Ekstraneti nga Interneti?