Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Kimia 10-11: Pjesa I (Pegi)

Zgjidhjet e ushtrimeve të librit Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.