Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Kimia 10-11: Pjesa II (Pegi)

Zgjidhjet e ushtrimeve të librit Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

1.5Së shpejti

2.2Së shpejti

2.4Së shpejti

2.5Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 2Së shpejti

3.4Së shpejti

3.5Së shpejti

7.1Së shpejti

7.2Së shpejti

7.3Së shpejti

7.4Së shpejti

7.5Së shpejti

7.6Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 7Së shpejti

8.1Së shpejti

8.2Së shpejti

8.3Së shpejti

8.4Së shpejti

8.5Së shpejti

8.6Së shpejti

8.7Së shpejti

8.8Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 8Së shpejti

9.1Së shpejti

9.2Së shpejti

9.3Së shpejti

9.4Së shpejti

9.5Së shpejti

9.6Së shpejti

9.7Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 9Së shpejti

10.1Së shpejti

10.2Së shpejti

10.3Së shpejti

10.4Së shpejti

10.5Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 10Së shpejti